Traditionele Media vs Influencers | Misleiding Radar en Nieuwsuur


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Tradionele media zoals Radar en Nieuwsuur misleiden kijkers bewust over influencers!
💰 De beste brokers voor aandelen, ETFs en crypto (tip)
🎥 INTERVIEW met Joel Beukers over beleggen, crypto en ondernemen

De tradionele media wordt nog steeds goed bekeken, ondanks dat Nederlanders steeds minder televisie kijken. Helaas wordt er niet alleen ingeleverd op kijktijd, maar ook op kwaliteit van journalistiek. Afgelopen week zagen we twee duidelijke voorbeelden waarin de tradionele media doelbewust een verkeerd beeld schets over finfluencers.

Helaas was ik een van die finfluencers. Al kan ik nu wel zeggen dat ik bekend ben van TV 😅 Het andere voorbeeld was Nieuwsuur met een item over fitfluencers waarin Joel Beukers werd weggezet als iemand die doping verkoopt.

Niet alleen is dit vervelend voor de influencers, ook jij als kijker wordt hierdoor getroffen. Je mag verwachten dat deze televisieprogramma’s op de publieke omroep zorgen voor een gedegen onderzoek en een eerlijk beeld van de situatie. Maar nu moet je als kijker altijd zelf onderzoek doen om te zien of wat getoond wordt wel correct en volledig is.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 beleggen via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via bux Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:33 Media vs influencers
01:10 Finfluencers
07:46 Fitfluencers
11:03 Waarom doet de media dit?
12:29 Wat kan jij doen of leren?

#beleggen #investeren #influencers

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

20 ReactiesReageer!

 • Schandalig! Iemand die anderen wijst op het belang van slim omgaan met hun financiën kun je niet neer zetten als domweg verkoper van een product. En daar is overigens ook niets mis mee. Youtube is een commerciële platform net zoals Radar ook een Youtube kanaal heeft en daarmee inkomsten binnen harkt met AdSense . Ruud begint zn videos altijd met ''wij werken aan een toekomst meet meer vermogen en vrije tijd''. Jammer dat Radar dat stukje niet laat zien en belangrijker nog Ruud even vraagt om commentaar. Riooljournalistiek op zn best en dat nog met ONZE belastingcenten!!! Dankjewel Radar he….maar nie heus! >_>

 • Dat is bekend dat de mainstream media de boel verdraaid voor hun eigen links activistisch agenda. Ze willen niet dat mensen overgaan op crypto.

 • Ik heb het gezien bij Radar. Die gast daar wist helemaal niks van crypto af.

  Nou willen ze in de toekomst vermogensgroei gaan belasten. Als gewone man, wordt ik daar straks dan ook weer op gepakt (en ik had al last van de grote crisis van 2008, daarna moest ik betalen om van het aardgas af te gaan, nu moeten we gvd de c crisis de oorlogsgevolgen betalen).

  En dan mogen we vooral niet eens boos worden, Sinterklaas vieren en vuurwerk afsteken. Wat zijn ze toch weer bang dat we potentiële slaven van het (in elkaar lazerende) systeem worden. Ze willen blijkbaar geen goede mensen in dit achterlijke land.

 • Goede video! Heel sneu hoe tv programma’s zich gedragen. Lijkt inderdaad een soort jaloezie. Een groot deel van de content makers op YouTube levert betere kwaliteit dan veel tv programma’s. Bovendien als je iemand ze content (of product) gebruikt is het op ze minst op ze plaats om deze persoon dan uit te nodigen in het programma in plaats van mensen die totaal geen idee hebben waar ze over praten.

 • Nieuwsuur en radar hebben wel een punt, maar ze hebben niet de juiste (f)influecers gebruikt. Dat is gewoon slechte journalistiek. Moet zeggen dat ze Beukers wel om een weerwoord gevraagd hebben en dit heeft hij geweigerd, dan moet je daarna ook niet zo piepen.

  Jouw vind ik overigens één van de eerlijkste finfluencers, die vaak de risico's benoemd en vaak herhaald dat je zelf onderzoek moet doen. Gewoon lekker zo bezig blijven!

 • Ik vind dit kanaal best interessant, maar ik begrijp Radar ook.

  Dit kanaal behandeld populaire financiële producten. Dan vind ik het ook niet zo raar dat de media er bovenop springt.

 • Dit klinkt als iets nieuws, maar onderwerpen drastisch versimpelen voor meer kijkers/lezers is iets wat elke vorm van media al eeuwen doet. TV, YouTube, tijdschriften, kranten… Lees de Telegraaf en je ziet niet anders. Ik denk niet dat dit geval een persoonlijke aanval is, maar gewoon slechte journalistiek. Dat maakt het natuurlijk niet minder schadelijk, en ze zullen de aflevering ook niet terugnemen, en dat is extra lullig voor jouw kanaal. Wat mij betreft val jij namelijk juist wel binnen de categorie van goede journalistiek.

 • Wat een goede video. Jouw content vertrouw ik meer dan Kassa en bijvoorbeeld Nieuwsuur. Natuurlijk zit er een kern van waarheid in de reportages. Maar dan moet je als reporter ook wel 100% ervoor zorgen dat het klopt….

  Vooral doorgaan met je content. En als ik jouw was zou ik wel even contact opnemen met Kassa en je beklag doen. Want dit kan gewoon niet…

 • Dit moet echt niet kunnen! Zeker contact opnemen met de programma's! En Joël net zo!

  (Wel een vraagje, je geeft aan dat in het fragment te zien is dat je gesponserd wordt; waar kan ik dit eigenlijk aan zien want ik zag het niet?😅)

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *