U ontvangt te weinig loon @ACTIAM weekbericht


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Prijs van benzine is te hoog
En u ontvangt te weinig loon.
China economie groeit niet meer zo hard
Beleggers houden van cash & commodities

                                                            

3 ReactiesReageer!

  • Het feit is, NFT's, BTC is de toekomst van crypto en de vraag die de meeste mensen zichzelf stellen is: is dit het juiste moment om te investeren? Ik heb het gevoel dat degenen die de marktdynamiek zouden laten bepalen wanneer ze wel of niet moeten handelen, ofwel nieuw zijn in deze ruimte in het algemeen of waarschijnlijk gewoon naïef zijn, de wereld heeft veel slechtere tijden gekend dan deze, verlichte handelaren blijven goed gebruik maken van de dip en pomp zelfs door meer aandelen te verwerven voor handelssessies, zou ik zeggen dat er meer nadruk moet worden gelegd op handelen, omdat het veel winstgevender is dan vasthouden. De handel verliep soepel voor mij omdat ik meer dan 9 BTC kon verhogen toen ik begon met 2,5 BTC in slechts 5 weken na het implementeren van transacties met signalen en inzichten van Greg Kaplan. Ik zou jullie allemaal adviseren om je activa te verhandelen in plaats van vast te houden voor een toekomst waar je niet zeker van bent. U kunt Greg Kaplan bereiken op ͲeIєɠɾαm👉{@Kaplansignals }

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *