Uit het archief: Reportage Dromen Met Geleende Hand Expositie 2010

 

download bouwtekeningen - werktekeningen - klustekeningen

 • 10.000 bouwtekeningen en Werktekeningen
  .
 • Stapsgewijze Instructies
  .
 • Doe-Het-Zelf Gidsen
  .
 • Gedetailleerde Uitleg
  .
 • Ook geschikt voor Beginners!

==>Download bouwtekeningen hier


 
Uit het archief: Eén van de eerste Vijf Zintuigen reportages uit 2010 over de expositie ‘Dromen Met Geleende Hand’ in het Anton Pieck museum in Hattem. Marwin van de Hoeve (Vijf Zintuigen) sprak met conservator Anneke Nitrauw (Anton Pieck Museum) over de totstandkoming van de tentoonstelling.

Onder de titel ‘Dromen met geleende hand’ was van 2 februari tot 1 september 2010 in het Anton Pieck Museum een bijzondere en unieke tentoonstelling te bezichtigen. Het was voor het eerst dat Ton van de Ven, voormalig creatief directeur van de Efteling, toestemming heeft verleend om een deel van zijn ontwerpen en schetsen ten toon te stellen. Ton van de Ven, die voor de Efteling ontwerpen maakte met ‘de geleende hand’ van Anton Pieck, opende op 16 april (vlak vóór de geboortedag van Anton Pieck) persoonlijk de expositie.

#efteling #expositie #antonpieck #museum #tonvandeven #ontwerpen #dromenmetgeleendehand

2 ReactiesReageer!

 • Het is zo jammer dat Ton in zijn laatste werkdagen voor de Efteling een hoop tekeningen heeft verscheurd, want de tekeningen voor o.a Fata Morgana, Droomvlucht en het Spookslot zijn wel degelijk van grote waarde, qua schoonheid maar ook leuk om te zien hoe het ontwerp tot stand is gekomen!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *