Vastgoedstrategen #6 | Van loodgieter naar beleggen in vastgoed – met Jordi de Kort


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Vastgoed Strategen, gemaakt door en voor beleggers, geeft een boeiende kijk op vastgoed en het beleggen in vastgoed. Presentator èn vastgoedbelegger Dirk Taat gaat aan tafel met ervaringsdeskundigen die hun wijsheid graag delen met je.

Dit keer is Dirk in gesprek met de pas 38-jarige rashagenees Jordi de Kort. Gestart als patatboer op Kijkduin, maar sinds een jaar of vier met zijn partner in crime Roy Steinmetz, een gouden duo in de Haagse vastgoedwereld. Goed op elkaar ingespeeld (“ik zorg voor de aankopen, Roy voor de verbouwingen en de financiële strategie”), vrienden ook (“beetje tricky, want men zegt wel eens: met vrienden moet je wandelen en niet handelen; maar voor ons is elke dag een feestje”). Begonnen met makkelijke dingetjes (“etagetje kopen, renoveren en weer verkopen”), maar inmiddels actief met flinke transformaties zoals die van kantoren naar winkels, en zelfs de aankoop van een hotel (“bedden hebben de toekomst in Den Haag”). Zijn geheim: zoveel waarde toevoegen dat er nauwelijks eigen geld nodig is. En als er gefinancierd moet worden dan liever via privéinvesteerders (“bijvoorbeeld via onze Haagse leermeesters Langeveld en Van den Heuvel”) dan via een bank (“snelheid is belangrijker dan een rentepercentage”). Kortom, een ondernemer met prikkelende opinies. Mooie materie voor iedereen die geïnteresseerd is in vastgoed en graag het naadje van de kous wil weten. Luisteren dus!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *