Waarom ik niet in individuele aandelen beleg


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Benieuwd waarom ik voornamelijk beleg in ETFs en niet in individuele aandelen? Dan is dit de video voor jou 🙂 Wil je zelf ook beginnen met beleggen in ETFs? Dan is de cursus Succesvol beleggen in ETFs zeker een aanrader voor jou:

Mocht je meer willen weten over het market watch artikel:

SPIVA geeft ook altijd goede informatie over de prestatie van beleggingsfondsen versus de S&P500 als geheel:

MIJN ONLINE CURSUS
🚀 Succesvol beleggen in ETFs – Leer van A tot Z alles over ETFs en hoe je erin kunt beleggen

BROKERS WAARBIJ IK BELEG
💰 DEGIRO – Reguliere beleggingen –
💰 BrandNewDay – Pensioenbeleggingen –

WORD EEN VRIEND
🌍 Website/Blog –
💌 Meld je aan voor de wekelijkse mail –
📸 Instagram –

LIKE, SUBSCRIBE & MELD JE AAN
Vind je deze video leuk en leerzaam? Doe dan vooral even een duimpje omhoog 👍 (THANKS!!). Wil je op de hoogte blijven? Vergeet je dan niet te abonneren op mijn kanaal😃. Meer financiële tips ontvangen? Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief via: 👈

WIE IK BEN
Hi! Ik ben Saska en ben een finance nerd (en monkey). Ik hou ervan me te verdiepen in financiële vraagstukken waarbij ik met name kijk naar mijn persoonlijke financiën. Ik heb MSc International Financial Management & MSc International Economics & Business gestudeerd in Groningen maar ben geen professioneel adviseur. Ik hoop je te kunnen inspireren met mijn video’s en je te helpen op weg naar financiële vrijheid en in de wondere wereld van beleggen.

KOM IN CONTACT
Heb je een vraag of wil je graag in contact komen? Ik vind het leuk van je te horen. Je kunt naast reageren in de comments me een berichtje sturen via instagram @Financemonkeynl, daar reageer ik doorgaans het snelst op. Is het bericht wat langer, dan kun je me ook mailen via saska@financemonkey.nl. Ik doe m’n best om op iedereen te reageren, maar door de vele berichten lukt dat helaas niet altijd… 😭

DISCLAIMER
De informatie in deze video is van algemene aard en houdt geen rekening met je persoonlijke omstandigheden, financiële behoeftes en doelen. Ik ben geen persoonlijk professioneel adviseur. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Voordat je keuzes maakt gebaseerd op informatie in deze video moet je zelf beslissen of deze informatie, het genoemde product of de strategie op jou van toepassing is en in lijn ligt met je financiële situatie, behoeftes en doelen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de schade geleden door opvolging van adviezen of informatie in deze video. Ik raad je aan onafhankelijk financieel advies in te winnen en financiële voorwaarden en bijsluiters te lezen van de relevante producten voordat je financiële producten aanschaft of belangrijke financiële besluiten maakt. Lees voor meer informatie ook de disclaimer op mijn blog: www.financemonkey.nl/disclaimer

THANKS!
Bovenstaande links kunnen referral links zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie. Dit helpt me met het maken van deze video’s, dus dat waardeer ik zeer! Dankjewel 🙂

7 ReactiesReageer!

  • Heeft het ook te maken met dat je minder risico durft te nemen? Dat lijkt mij een grote factor die te maken heeft met het voornamelijk kiezen voor ETF's. Losse aandelen kunnen fluctueren en zal op korte termijn vast veel omhoog en omlaag gaan. Maar voor lange termijn is het meestal juist heel rendabel! Zeker als je kijkt naar upcoming businesses, als je daar nu wat van koopt en je wacht een paar jaar. Heb je bijna zeker meer rendement dan jouw strategie. Los daarvan vind ik het wel verstandig een deel te beleggen in ETF's.

  • Het probeem met index funds is dat je heel veel troep koopt, zoals bijvoorbeeld sigaretten merken. Ik kies liever zelf waar ik in beleg, en een ETF is niks meer dan een stapel losse aandelen, dus als je zelf voor genoeg spreiding zorgt met je losse aandelen is het niks anders in die zin. En actieve beleggers verslaan inderdaad niet de markt statistisch gezien maar dat is omdat ze beleggen in obligaties en jawel, ook indexfondsen en dan ook nog 1-2% van je vermogen per jaar vragen daarvoor (zoals ING of ABN). Actieve beleggers zoals ARKK verslaan de markt met grote percentages (500%rendement laatste 5 jaar) door in innovatieve, veelbelovende bedrijven te investeren.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *