Wat is het beste instapmoment bij beleggen?


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Wat is het beste instapmoment bij beleggen?
Het bepalen van het beste instapmoment blijft beleggers bezighouden. De twijfel om in te stappen neemt vooral toe wanneer de beurzen sterk zijn gestegen of wanneer de markten onrustig zijn. In deze video bespreken we wat het beste instapmoment is bij beleggen.

Sommige beleggers zijn bang om in te stappen wanneer de koersen sterk zijn gestegen. Zij zijn bang om net op de top in te stappen. Ze denken dat na een sterke stijging, de koersen wel moeten dalen.
Dit hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Op de korte termijn bewegen koersen namelijk willekeurig en onvoorspelbaar. Daarnaast geldt dat, wanneer bedrijfswinsten ook stijgen, een lange periode van stijgende koersen prima te rechtvaardigen zijn.

Ook onrust op de financiële markten zorgt ervoor dat beleggers vaak niet in durven te stappen. Dat komt doordat deze beleggers zich laten leiden door emotie. Ze zijn bang dat de koersen nog verder zullen dalen. De media spelen hierbij ook een rol en zorgen ervoor dat de angst nog groter wordt.
Het is natuurlijk vervelend dat koersen dalen. Maar een koersdaling hoeft niet direct tot een crisis te leiden.
Daarbij brengt een koersdaling ook een voordeel met zich mee. Je krijgt namelijk de kans om beleggingen relatief goedkoop aan te kopen.

Wanneer je wacht op het beste instapmoment, start je waarschijnlijk nooit met beleggen. Er is altijd wel een reden om nog even te wachten.
Een goed beleggingsresultaat wordt niet bepaald door het timen van de markt, maar door de tijd in de markt. Hoe langer je belegt bent, des te hoger is over het algemeen je rendement. Wanneer je wilt beleggen kun je het beste gewoon beginnen.

De waarde van je beleggingen kan fluctueren.
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Deze video is gemaakt door Axento vermogensbeheer en is een marketingcommunicatie-uitgave. De in deze publicatie aangeboden informatie is bedoeld als informatie in algemene zin en mag nadrukkelijk niet worden beschouwd als een beleggingsaanbeveling, beleggingsadvies, aanbieding of uitnodiging tot het aankopen of verkopen van financiële instrumenten of het afnemen van een beleggingsdienst. Voor de juistheid en de volledigheid van de informatie in deze publicatie kunnen wij niet instaan.

Elke belegging in financiële instrumenten brengt risico’s met zich mee. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw inleg verliezen.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *