Webinar – Blik op de Belgische beurs: 10 aantrekkelijke aandelen


Veilig beginnen met beleggen met weinig geld?

Begin met beleggen met bux!

Bux is een betrouwbare Nederlandse Beleggingsapp.

Handelen via Bux, een ‘casual trading app’, is overzichtelijk gehouden en kan in eerste instantie met nepgeld, funBux.

Binnen een paar minuten stap je in één van de aandelen die bux aanbiedt – A-merken als Amazon, Apple en Adidas, naast KLM, KPN en andere AEX-fondsen – maar ook in olie, goud en een paar valuta kan worden belegd.

Zodra je de smaak te pakken hebt, open je een rekening bij Bux en handel je vanaf 35 cent per transactie, volgens bux de laagste transactiekosten in Nederland.

Begin nu met beleggen via Bux >


Hoe winst te maken met beleggen:
Leer de winstgevende strategie van een ervaren belegger

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

==>>Schrijf je nu in voor de gratis training Succesvol beleggen

harm-van-wijk-training-beleggen

Volg de gratis beleggers training door Harm van Wijk

Wat leer je?

3 stappen om te beleggen als beginner met een mooi rendement en te voorkomen dat u dure beginnersfouten maakt

​De #1 beleggingsstrategie voor 2020 om succesvol te investeren voor uw pensioen, hypotheek, (klein) kinderen en andere doelen.

Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te beleggen met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer…

​Ook is er een Q&A waarin hij je persoonlijke vragen beantwoord

Bekijk de training >

 


 
Meer informatie Premium:
Gratis 4 magazines bekijken:
———
Bij DAH Premium treed je toe tot de snelst groeiende beleggingsclub van de Lage Landen. Je krijgt toegang tot ons online beursmagazine, exclusieve chatsessies, research op beursgangen en beleggingsadviezen op ruim 100 aandelen in Nederland en België.

Voor slechts €14 per maand (betaling per jaar) krijg je toegang tot alle informatie en helpen wij jou op weg naar betere beleggingsresultaten.

Je kunt je inschrijven voor De Aandeelhouder Premium via

Wanneer je je abonneert op ons youtube-kanaal ontvang je automatisch meldingen wanneer er nieuwe video’s zijn.

DAH Lid worden:
Instagram:
Twitter:
Facebook:

#beleggen #aandelen #aex

2 ReactiesReageer!

  • Sipef , foei. Nu branden ze oerbossen niet meer plat. Hebben ze in het verleden reeds gedaan. Er blijft zo weinig oerbos over. Foei, Ik beleg er niet in. Nooit. Doe geen moeite, om dit op te hemelen. Ik hoef het niet in portefeuille. Hopelijk een ander : Idem.

  • <…Ik hou van de geaarde realiteit van dit kanaal. Technische analyse (TA) is allemaal goed en wel, maar ik vind het echt verwarrend dat alle grote crypto-YouTubers alleen naar pure TA kijken en het grotere verhaal van waarom BTC aan het pompen is en waarom de vooruitzichten voor de toekomst misschien niet zo rooskleurig zijn als het lijkt, volledig negeren. Het is een beetje onverantwoordelijk om het feit te negeren dat elke ETF-lancering tot nu toe een grote dump heeft veroorzaakt op de piekwaarden van BTC. Reeds op wankele grond met een historisch laag volume en bijna pure walvispompen, vermeden we ternauwernood een berenmarkt op de lange termijn. Dit is de best mogelijke tijd in de geschiedenis om te investeren, aangezien zovelen geen back-up maken van hun crypto-activa. Er moet meer aandacht worden besteed aan daghandel, omdat deze minder wordt beïnvloed door de onvoorspelbaarheid van de markt. Ik heb meer dan 4,8 BTC verdiend met daghandel met de inzichten en signalen van Edwin Clifford in minder dan 4 weken, dit is een van de beste manieren om uw vermogen te beschermen voor het geval het bearish wordt… Zijn methoden zijn zeer winstgevend en hij kan dat ook zijn gecontacteerd op Telegram👉 [Edwin_cliff] en op WhatsApp [✙16622991426] ……..

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *